Räätälöimme teille parhaan ohjelman. Pyydä tarjous.

Esimiesvalmennus

Suomen parasta esimieskoulutusta
Teemoina voivat olla esimerkiksi esimiestyön tavoitteet, roolit, työyhteisön lainalaisuudet, tai kuinka opit kohtaamaan vaikeat tilanteet. Tuottamistamme ja yhteistyökumppaniemme avoimista esimiesohjelmista voimme rakentaa teille ketterästi oman esimiesvalmennuksen ja räätälöidä ammattitaidolla juuri teille ajankohtainen fokus ja nyanssit.

Kysy suosittuja räätälöityjä valmennuksiamme
Toteutamme myös yrityskohtaisesti räätälöityjä johtoryhmien ja tiimien sparrauksia sekä liiketoiminnan kannattavuuden parantamisen pitkiä ohjelmia. Kauttamme saat myös henkilökohtaisen johtajuuden sparraukset.

Suosituimmat yritys- ja organisaatiokohtaiset esimieskoulutuksemme vuonna 2019:

Tiimivalmennus

Kokeneet asiantuntijat palveluksessasi
Saat käytännössä kokeiltuja LEAN-työkaluja, kehitysideoita sekä ratkaisumalleja työn ja organisaation toiminnan tehostamiseen. Teemoina voivat olla prosessien kehittäminen, asiakaspalvelu, myynti, työhyvinvointi, tuotannon ohjaus, markkinointi, esiintyminen ja viestintä.

Ratevalmennuksen laajassa yhteistyöverkostossa toimivat asiantuntevat kouluttajat, valmentajat ja fasilitaattorit sekä kokeneet koulutustuottajat, jotka ovat auttaneet asiantuntijoita, esimiehiä ja johtajia tiimeineen menestymään yrityksissä ja organisaatioissa.

Suositummat tiimivalmennuksemme v. 2019:
  • Lean-toiminnan kolme keskeistä tukijalkaa (1 pv)
  • Tekoäly - kilpailukyvyn turboahdin (2 pv)
  • Asiantuntijan myyntivalmennus (1 pv)

Kehittämispäivä

Kevään ja syksyn kehittämis- ja virkistyspäiville saat kauttamme eri alojen puhujat ja valmentajat. Tulemme mielellämme teille vaikkapa puoleksi päiväksi, tai kehittämispäivien toisen päivän ajankohtaisen aiheen alustajaksi.

Suosituimmat luennot ja virkistyspäivän valmennusteemat vuonna 2019:
  • Perusasiat kuntoon (1/2 pv)
  • Palvelumuotoilu (1 pv)
  • Rakentava vuorovaikutus (1 pv)